Skip to content

Personlig blogg

Välkommen till min blogg. Här kommer jag dela med mig utav en del av min personlig vardag och en del av utmaningarna jag har runt mig. Och inom mig.

 

En sådan här typ av blogg kan bli hur stor som helst och hur liten som helst. För mig är det viktiga att dela med mig och skapa förståelse för hur man kan arbeta med det jag lär ut på egen hand. Och hur jag jobbar med själv.

Jag har ett liv som alla andra. Jag har små utmaningar och jag har gigantiska utmaningar. En del saker kommer jag skriva väldigt generellt och övergripande om och en del grejer mer detaljerat. Det handlar mycket om personlig integritet och att bejaka mitt privatliv trots att jag valt att göra en del av det offentligt genom podden och sociala media.

Så här kommer jag skriva mer om mina personliga utmaningar. Om hur jag resonerar, om hur jag tänker kring saker och ting och kanske kan det vara ett litet bidrag till någon där ute som kört fast i sina egna tanke loopar.

Jag skall göra mitt bästa för att du skall trivas här och vill du dela bloggen vidare där man kan så är jag dig väldigt tacksam.

 

Allt gott.

Björn