Skip to content

Att få känna andras tacksamhet för hjälpen man ger..

När man gör allt man kan för att hjälpa så många det går så är det svårt att ha en uppfattning om hur saker och ting faktiskt landar och fungerar hos läsaren.


Ibland kan man läsa kommentarer i trådarna på Instagram och ibland får man ett Mail. Ibland kommer folk fram på stan och tackar för podden och ibland får man höra det ifrån patienter. Ändå är det svårt för huvudet att förhålla sig till att det jag skriver och producerar på podcastplattformarna, bjornrudman.se och här på Instagram faktiskt kommer till nytta.

 

Så när jag får gåva med ett handskrivet tack kort och ett handgjort andningshalsband ifrån norr så landar det lite annorlunda.

 

Här är en tjej som genom det blygsamma jag skrivit om ADHD, tog tag i situation och fick i vuxen ålder bekräftat att mycket av hennes besvär kommer ifrån en NPF diagnos. Hon tar sig sedan tiden och besväret att göra ett smycke och skriva en text för att sedan posta. Jag vet inte riktigt hur jag skall förhålla mig till den typen av tacksamhetsförklaring…

 

Det gör mig oerhört glad, tacksam och motiverad att mina små publiceringar med artiklar på hemsidan, podden och inlägg på Instagram faktiskt bidrar och fyller sitt syfte.

 

Tack för att du är här och bidrar till spridningen men delningar, nedsparningar och kommentarer ❤️🙏